Пияният Денди засенчи номинациите във VIP Brother

Петима застрашени от изгонване
Обновена: 4 окт 2013 13:42 | 3 окт 2013 09:07, Александър Попов
24
Пияният Денди засенчи номинациите във VIP Brother
Снимка: VIP Brother

Снощи се проведоха поредните номинации за изгонване от VIP Brother, тази седмица за зрителския вот ще се борят петима души.

Първият номиниран бе Стойко Сакалиев, който бе капитан на загубилия отбор в номинационната игра. Съквартирантите пък пратиха още четирима на двубой - Ваня Червенкова, Джаред, Мариан и вече по традиция - Мира Радева.

Социоложката продължава да бъде на нож с Червенкова и заяви, че Ваня й завиждала, тъй като имала мъж до себе си, с когото се обичат. Интересна номинация направи поп певицата Йоана, която гласува срещу Лияна с обяснението, че не се храни здравословно. Затова й "падали батериите и... дрехите".

Номинациите обаче останаха на заден план благодарение на Денди, който гостува в дискусионното студио. Чудакът, който също участва преди години в шоуто, се появи пред Ники Кънчев солидно почерпен. Окрилен от градусите в повече той прекъсваше и почти не даде думата на останалите гости - Таня Карабелова, Кремена Халваджиян и Лео.

В един момент дори си поиска още вино, но вместо това домакините го изненадаха с кафе. Ободрителната напитка обаче не допринесе за по-ясна реч и този път пред Денди бе сложен айран. След като и той не помогна да бъде по-адекватен, Ники Кънчев го подкачи, че очаква да му донесат шкембе чорба. Водещият окачестви ситуацията като "Шоуто на Денди: Да изтрезнееш за 30 секунди".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
20
 
! Отговори
nelineli9 преди 10 години
Да допълня само,че пи и аспирин разтворим..но направи голямо шоу на мен сищо ми хареса Денди.
20
2
 
28
 
! Отговори
Сигобара Сиготочи преди 10 години
Не ми дреме. Радвам се, че не съм гледал тая простотия и така съм си запазил живи няколко милиона мозъчни клетки. Не коментираите подобни теми, че стаавате по прости и от ония *** дето са на екрана.
19
10
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Нормален...мъж,не може да стои със...скръстени крака,притиска си...пакета.Тоя Денди през цялото вре стоя седнал като...мадама.Излагаш се бе...човек,гледа те цяла България;поне заеми стойка на мъж,Виж Ники Пънчев как стои...седнал;като благородник,пред вип...благородници.
18
3
 
33
 
! Отговори
мужик преди 10 години
Тоя човечец(Денди) как оцелява в реалния свят,представа си нямам.Снощи беше много забавен,на гърба на дамата до него.
17
4
 
25
 
! Отговори
asd преди 10 години
hahahaha! MNOO GOLEMQ DENDI! I napravo q racepi taia deto sedeshe do nego btw :D
16
6
 
52
 
! Отговори
TooN преди 10 години
До пишещите по-долу: Кажете ми едно известно медийно лице у нас, което ви е направило впечатление с интелегентността си и с правилната си дикция? НЯМА ТАКОВА!!! Само простащина и кич от ТВ екрана!!!И парадоскът е, че КАНАЛ 1 напоследък прави по-качествени и по-малко "глупави" предавания от частните ни медии... Ето това е фрапиращото!
15
4
 
38
 
! Отговори
B. преди 10 години
Това са българските "випове". Добре, че нямам деца да вземат пример от подобни "випове". А после държавата ни защо била такава...
14
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗА БОГА БРАТЯ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!!!! САМО СИ ХАРЧИТЕ ПАРИТЕ НА ВЯТЪРА!!!!
13
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нямам против ако ще не да се налива,ами и да се на.....ре в ефир,щом публиката иска простотия получава я и то в доста голяма доза.Като цяло това си е огромен гаф на НОВА ТВ и формата,само гък не искам да чувам за Стани Злтева
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боли ме фара, Попов.
11
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
К'во вино сте писали в статията, тоя пердашеше уиски.
10
6
 
31
 
! Отговори
Димитров преди 10 години
По принцип не гледам такива шоу-та,но от едно гледане това ВИП -шоу ме отврати! По начало в него няма нито една ВИП- персона, а с появата на Денди всичко си дойде на мястото ПРОСОТИЯ И ПРОСТАЩИНА! Жалко за хората,които си дават парите ,за да спечелят някакви самозвани продуценти!
9
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
няма място за*ли в обществото.що не го сритаха снощи в студиото
8
11
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do 9Ами нали Пънчев трябва да си покаже простотията , като му взе чашата, а Денди беше наистина много точен в преценките си и го направи в негов стил. И на мен много ми хареса- даже публиката се кефеше на всеки негов лаф. Пънчев е ***- да подмяташ на госта ти че е пиян е меко казано недостойно поведение за водещ. Пълен *** е тоя Пънчев.
7
3
 
53
 
! Отговори
какво се чудите? преди 10 години
В нашето блато не търсете бели лебеди?
6
10
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам какво сте гледали, но намен Денди макар и почерпен ми хареса. Беше изключително точен в преценките си и много забавен. Коконата до него която не го поглеждаше беше много жалка с високомерието което излъчваше.
5
17
 
55
 
! Отговори
Journey преди 10 години
До АнонименДо 4Чак пък "велик"??!!И кое му е великото на този мазен п***л?Нищо смислено не нито каза, нито показа.Само *ско поведение, без всякакво покритие.И естествено, така леко го влечеше към сексуалната тема.Кой как бил облечен и т.н. Все едно Бил Гейтс или навремето Стив Джобс като ходеха по тениски и им пукаше.Абе, пълен *** е този Денди. Да не говорим, че никой не го знае с какво реално се занимава. Поет ли е, консултант по облекло или обикновен п....
4
8
 
37
 
! Отговори
иван преди 10 години
Някой може да се кефи, но това е гаф на Нова телевизия! Много велики, големи "звезди"- всичко ли трябва да им позволено!?!?!?
3
29
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Денди направи голямо шоу снощи, велик!
2
3
 
43
 
! Отговори
Ива преди 10 години
ПРОСТОТИЯ!